Átöltöztünk!

Mint látjátok, kedvenc reklámportálunk mától jelentősen megváltozott. A design „komolyabb”, áttekinthetőbb lett, újdonság a hasábos nézet– a blog.hu-n még nem láttunk hasonlót. Reményeink szerint így egyszerre több tartalommal találkozhattok - scrollozás nélkül.


 

Megújult a rovatszerkezet is. A névjegy jogutódja a Pro:File, a XXI. század médiáit jól értő, profi szakemberek bemutatására vállalkozik, az eddigiekben megszokott, könnyed, személyes stílusban. Először Grósz Judittal, a UPC tartalom és marketing igazgatójával készült interjúnkat olvashatjátok. Az ő bátorságának köszönthetjük többek között Szőke Kapitányt és a jóárasítást. Az Élmény:Hajsza továbbra is 24 órában hajszolja az okos, élményt nyújtó, inspiratív reklámokat. Újdonság, hogy ezentúl a webdesign is a Hajsza fókuszába kerül.

 

A Trend:Vekker megújult rovat hosszabb elemzésekkel, összegzésekkel aktuális irányzatokról, piaci szektorokról vagy egy új reklámeszköz lehetőségeinek bemutatásáról. A Lap:Szemle a kevés idővel, de nagy információ-éhséggel rendelkezők számára készül. Itt foglaljuk össze a hét „kötelező olvasmányait”, azokat az élménymarketing témakörébe vágó érdekes szakmai publikációkat, amelyeket azon a héten fontosnak tartunk. Végül egy interaktív újdonság, indul a Hazai:Pálya, amely sorra veszi a hónap szerintünk legjobb digitális kommunikációit itthonról. Ti pedig szavazhattok, kié legyen a hónap legjobb digitális kampánya.

 

Kösz a kitartásotokért mellettünk. Reméljük a megújult ADrenalint még többen többen fogjátok nyomon követni, hiszen minden újabb lájk számunkra azt jelenti, ok, nyomjátok tovább.

 

Ennyi biztatásért már megéri.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr652685616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szkeptikus_ · http://twitter.com/szkeptikus_ 2011.02.23. 23:06:36

Üdvözlöm a hasábos nézetet!
Viszont hiányozni fog az a nyelves kéz.

mullerpeti 2011.02.25. 15:59:10

Jól sikerült az arculatváltás. Xgrat!
süti beállítások módosítása