Nyolcvanpengés borotva a Gillette-től

"Minden penge az atomnál is keskenyebb" - állítja a Gillette MagmaCore Extreme-ről a szpot, de még mielőtt bárki rohanna a boltba megvenni, ki kell, hogy ábrándítsuk. A gigaborotva ugyanis nem létezik, a kisfilm pedig a borotvagyártó legújabb, Fusion Proglide termékét harangozza be szokatlanul önironikus módon.

A Gillette márkakommunikációs menedzsere, James Nunn szerint mivel mindenki cinikusan fogadja, ha egy gyártó mégegy pengét erőltet a borotvájába, úgy gondolták, ezt kihasználva kicsit viccesebben tekintenek saját magukra. A végére pedig egy rossz hír azoknak, akik évek óta a hatpengés borotvára várnak: Nunn azt is kifejtette, ilyet biztosan nem dobnak majd piacra.

A videó alapötlete egyébként nem új, megcsinálta már a Saturday Night Live és a Mad Tv is, de azok dedikáltan paródiavideók voltak, így egy fél pirospontot azért mégiscsak kioszthatunk a MagmaCore-ötletért.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr402685388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása