Orosz kémek korcsolyában

Folytatódik New York-i Wieden+Kennedy ügynökség zseniális ESPN-sorozata, a legújabb epizódban két orosz jégkorongos világklasszis, Szergej Ovecskin és Szemjon Varlamov kerülnek meleg helyzetbe a sportcsatorna irodájában. Bár az adott szituációhoz nem feltétlenül a korcsolya a legjobb öltözék, az új darab nagyszerűen illeszkedik a kampányba, amely világsztár sportolókat helyez szatirikus jelenetekbe az ESPN főhadiszállásán. 

 
Az 1995 óta futó reklámsorozatban már láthattuk Landon Donovan futballistát küzdeni a fénymásolóval, de megörökítették Usain Bolt jamaikai sprinter egy munkanapját is - a W+K kampányából ugyanakkor az is kiderül, hogy a sportolók meglepően jó színészek is tudnak lenni néha. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr122685384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása