Kevin Bacon (L) Kevin Bacon

Kevin Bacon kétségkívül tehetséges színész. Nem nyert sok díjat – és azok sem voltak nagyok –, de 30 éves pályafutása során letett valamit az asztalra. És mint minden celebnek, neki is vannak rajongói. Egyvalaki azonban túltesz mindegyiken: Ivan Cobenk, a szuper-fan. De ki ez a fickó? Nos, ő a főszereplője az alant látható reklámnak, amely a Logitech Google TV-billentyűzetét népszerűsíti. A dolog pikantériája, hogy Ivan Cobenk-et maga Kevin Bacon játssza, mégpedig zseniálisan.
 
A Goodby, Silverstein & Partners reklámügynökség munkatársai úgy gondolták, hogy a  megszállott rajongóval jól be tudják mutatni a terméket. De vajon tényleg sikerült nekik? A film élvezetes, és meg is mutat pár funkciót, azonban valahogy hiányzik belőle a készülék valódi tudását bemutató jelenet. De sebaj, Kevin nagyon nagyot alakít! 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr942685358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása