Az emberi hangfal

Az ADrenalin fennállása óta számtalan őrült és szokatlan reklámról számoltunk már be nektek, de ez a mostani mindent visz.
 
A holnapi napon a svéd Pause szórakoztató elektronikai szaküzlet ügyvezetője, Fredrik Hjelmquist le fog nyelni egy vezeték nélküli hangrendszert, hogy élő hangfallá változzon. A kézzel készített hangfalak ráadásul olyan zenét fognak játszani, amit az internet közönsége választ egy – külön erre a célra készített – microsite-on. Őrület!!!
 
A furcsa kampány célja, hogy felhívja a figyelmet az egyedileg készített, sokszor kisméretű hangrendszerekre, melyek teljesítményben legalább olyan jók, mint nagyobb társaik. A Pause-ban egyébként árulnak mindent: erősítőket, hifiket, projektorokat, dvd lejátszókat és tévéket is. Vicces lett volna, ha Fredrick az utóbbiból is választ magának egyet… 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr222685352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása