Józansági teszt közösségi hálókra

Előfordult már veled, hogy egy átmulatott éjszaka után felmentél kedvenc közösségi oldaladra, és olyat írtál, amit később nagyon megbántál? Ha igen, akkor neked készült a Közösségi Média Józansági Teszt, amellyel meggátolhatod, hogy ittasan hülyeségeket postolj.
 
A különleges alkalmazást a vírusirtó szoftvereket forgalmazó Webroot készítette, ezzel is bebizonyítva, hogy a vállalat nemcsak a kártékony vírusok, de önmaguk ellen is megvédi a felhasználókat. Csak telepítenünk kell a programot a böngészőnkben, megadni a "veszélyes órákat" és letiltott csatornákat (Facebook, Twitter, Myspace, Tumblr, Flickr vagy bármilyen egyedi oldal), és már működik is a védelem.
 
Ha ezek után az adott időszakban megpróbálunk felmenni a kiválasztott oldalakra, egy józansági teszten kell túljutnunk. Ez lényegében olyan, mint amit a rend őrei adnak fel a gépjárművezetőknek, csak éppen virtuálisan: egyenesen kell mozgatnunk a kurzort, visszafele kell bepötyögnünk az abc-t, követnünk kell az egérrel egy ujjat a monitoron, stb.
 
Ez a remek példa is azt mutatja, hogy manapság egy ötletes és/vagy jópofa alkalmazással olyanokhoz is eljuthat a márka, akikhez egy hagyományos online kampánnyal nem feltétlenül. Hasznos, egyszerű, ráadásul hosszú távra szólhat, így befészkeli magát további online életünkbe. Bátran ajánljuk hát mindenkinek, aki szeretné megőrizni a gondosan összegyűjtött virtuális barátait! Most már csak a spontán-részegedések ronthatják renoménkat…

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr462685337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása