A legjobb legrosszabb film

Vannak rossz filmek. Vannak még rosszabb filmek. És van a Troll 2. Az idén 20 éves trash movie etalonnak számít a zs-kategóriás mozik között – nehezen találni olyan alkotást, amely alulmúlná sztoriban, rendezésben vagy színészi játékban. Ez a klasszikus mégis rajongók és hívek tömegeit termelte ki, akik fan-siteokat készítenek, sőt különféle összejöveteleken öltöznek be kedvenc szereplőjük maskarájába. De nincs ebben semmi meglepő, hiszen manapság sok ember számára nyújt szórakozást az effajta önkínzás, ami után csak még jobban lehet értékelni a minőségi munkát.
 
Hogy megünnepeljék az idei évfordulót, a kanadaiak újra filmvászonra (és DVD-re) teszik a filmet, kiegészítve a kulisszák mögötti jelenetekkel, amelyektől reményeik szerint ismét kedvet kapnak majd az emberek egy kis pénzköltéshez.  A különleges akcióhoz a torontói Birthplace reklámügynökség ezért egy vírusfilm-sorozatot, illetve egy microsite-ot készített. Bár a videókban nincsenek szörnyek, fura karakterek akadnak bőven. Tanúi lehetünk például a legrosszabb csók-, rúdtánc és pózoló jelenetnek. Figyelem, csak erős idegzetűeknek ajánlott! 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr292685312

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: website laten maken 2018.02.25. 16:12:37

Kerékpár bolt - Kerékpár turizmus - Kerékpár bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása