Valóságshow óriásplakáton

Rendkívül eredeti és ötletes ambient kampányt készített a Yellow Pages Izraelben, ahol az ország két leghíresebb valóságsow-győztesét költöztették be egy különleges óriásplakátra. A Big Brother és a Survivor győztesei egymás ellen küzdenek majd a szoba nagyságú plakáton, hogy kiderüljön, melyikük a legnagyobb reality-star.
 
A srácok a show alatt különböző feladatokat kapnak, melyeket sokszor a Yellow Pages által fejlesztett felületeken – okostelefon alkalmazás, website, Facebook és Twitter oldal, microsite és sms küldő szolgáltatás – kell teljesíteniük. A versenyt élőben és természetesen a neten is figyelemmel lehet kísérni, így sok izraelihez fog eljutni a kampány, amelyre egyébként 1 millió dollárt költött a Y&R Interactive Tel Aviv ügynökség.
 
A Yellow Pages-nek nem ez az első kreatív óriásplakátja, hiszen már korábban is készültek figyelemfelkeltő és különleges megjelenései. Ti mit gondoltok az ötletről? Vajon idehaza is működne hasonló? Kiket zárnátok össze?
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr942685311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása