Hasselhoff megint hülyét csinál magából

De ezúttal hivatalosan teszi, hiszen ő lett a Comedy Central Roast műsorsorozatának legújabb főszereplője – olyan nagy nevek után, mint William Shatner, Pamela Anderson vagy Bob Saget.
 
A műsorban totál hülyét csinálnak az áldozatokból, amihez – valljuk be – nem kell túl sok segítség Davidnek. A Knight Rider és a Baywatch egykori sztárja ugyanis folyamatosan belekeveredik valamilyen csúnya incidensbe, aminek rendszerint a túlzott alkoholbevitel az oka. Éppen ezért feltehetnénk a kérdést a producereknek: miért épp egy ilyen, amúgy is nevetség tárgyát képező, B kategóriás celebet kellett választaniuk?
 
A válasz talán az lehet, hogy David még mindig képes újat mutatni. Remekül élteti a Hoff-kultuszt, miközben végtelen öniróniával tiporja magát a sárba. Ezt bizonyítja az a néhány beharangozó videó is, melyek a nagy műsor apropójából készültek. Nézzétek és sírjatok, vagy nevessetek! 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr532685273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása