Hullajó interaktív Youtube-kaland

Az utóbbi években meghonosodott egy újfajta technológia az internetes videókban, melyek addig nem látott interakciót biztosítanak a számítógép előtt ülő nézőknek. A Youtube-nak köszönhetően végre olyan történetek irányítói lehetünk, melyeket korábban csak szó nélkül ültünk végig.
 
Különösen igaz ez az új-zélandi Hell Pizza interaktív kalandjára, amely lényegében egy 15 perces kisfilm, ahol időről-időre nekünk kell döntenünk a szereplők sorsáról. A sztori egyszerű: ki kell szállítanunk egy pizzát, az élőhalottaktól nyüzsgő város központjába egy dögös szőke csajnak. A zombis-vígjátékok kedvelői garantáltan jól fognak szórakozni, de azok is élvezni fogják, akik szeretik a jó karaktereket, az akciót és a hülyéskedést.
 
A meglepően nagy költségvetésű játékot 4 nap alatt máris 250 ezer ember próbálta ki, akik közül valaki megnyerhet majd egy egész éves pizza-ellátmányt. A mára közel 100 étteremmel működő Hell Pizzáról így valószínűleg mindenki beszélni fog arrafelé. Meg is érdemlik.
 
 
Kezdődjék hát a fergeteges, paradicsomszósztól nem mentes kaland! 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr692685272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása