Szívroham-automata

Míg a Coca-Cola boldogság automatával, az idehaza kevésbé ismert Primo egy szívroham-masinával lepte meg a szomjas embereket.  A gyümölcsös üdítőket forgalmazó márka be szerette volna bizonyítani, hogy a fogyasztók sokkal jobban járnak, ha a szénsavas és cukros löttyök helyett inkább az ő hűsítő italukat isszák, ezért egy új-zélandi benzinkúton az éjszaka leple alatt olyan ijesztő meglepetést terveltek ki, amit bizonyára egyetlen vevő sem felejtett el.
 
Az üvöltő techno és a villogó fények ugyanis simán sokkot okozhattak (okoztak is) a gyanútlan tankolóknak, akik közül sokan annyira megijedtek, hogy a Primo hűtőjét már ki sem nyitották. Ez pedig semmiképp sem lehetett cél. A ráadás az egészben, hogy a "rossz" ital nekünk diétás Coke-nak tűnik – bár nem vagyunk teljesen biztosak benne. Kíváncsiak lennénk, hogy vajon mit szólnak majd a dologhoz az ügyvédek.
 
Ti egyébként mit csinálnátok? Poénnak fognátok fel az egészet vagy fejvesztve menekülnétek? 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr852685263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása