Repülő-szamár

Különös turizmusösztönző lépésre szánta el magát egy orosz tengerparti kisváros, ahol a helyiek egy csacsit kötöttek egy ejtőernyőhöz, majd húztak végig motorcsónakkal a tenger felett. A szerencsétlen pára hosszú percekig repkedett a levegőben, majd belecsapódott a vízbe, ahol több métert sodródott. De miért is írunk erről?
 
Mert az esetről készült egy videófelvétel is, amit a helyiek "vírusfilmként" szerettek volna terjeszteni a világhálón, hogy így népszerűsítsék az azovi tengerparti ejtőernyőzés örömeit. A furcsa akció azonban visszafelé sült el, hiszen a rendőrséghez is eljutott a felvétel, aminek következtében nyomozást rendeltek el. Az orosz RT televíziócsatorna információ szerint akár két évet is kaphatnak az ötletgazdák, amiért ilyen kegyetlenül bántak a szegény szamárral.
 
Tanulság: attól még, hogy meghökkentő és magas nézettségű vírusfilmet készítesz, nem biztos, hogy a márkádat szeretni fogják. Ebben az esetben a fickók akár le is húzhatják a rolót, mivel nem valószínű, hogy ezek után sokan befizetnének náluk egy körre.  

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr752685262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása