Élményhajsza − Anti-rocksztár

Jing és Jang, fény és sötétség, Stohl Buci és józanság − mind egymás tökéletes ellentétei, melyek azonban soha nem létezhetnének egy időben és térben. De mi van akkor, ha mégis? Az anyag-antianyag kérdése már jó ideje foglalkoztatja a tudósokat és csillagászokat. Állítólag a találkozásukkor azonnal megsemmisülnek, mely közben hatalmas energia szabadul fel. De vajon mi történik, ha egy ember, pontosabban egy rocksztár találkozik a másával, egy anti-rocksztárral?
 
Erre a kérdésre ad bizarr választ az alant látható reklámfilm, melyet a VH1 zenecsatorna és amerikai Young & Rubicam reklámügynökség készített. A szürreális videóban nem nagyon találni értelmet és fő üzenetet, ám ennek ellenére mégis szerethető alkotásról van szó. Hiszen nagyon egyedi a film hangulata, jók a szituációk és a helyszínek, és a főszereplő is tökéletes választás volt. (Vajon hány hétig kereshették a furcsa fazont?)
 
Valószínűleg nem is volt más szándékuk a filmmel, mint szóbeszédet és döbbenetet generálni, ami maradéktalanul sikerült is. Ha kíváncsi vagy, hogy miért, kattints a videóra! 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr332685259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása