Hideg sör telefonhívásra

Gondolom te is utálod, mikor a nagy nyári melegben szinte percek alatt felmelegszenek a söreid, így a másodikat és harmadikat már nem ihatod olyan nagy élvezettel, mint az elsőt. Nos, Hollandiában nincs többé ilyen problémája az emberek, hiszen a Grolsch egy olyan szolgáltatást indított, amiben hűtővel ellátott motoros futárok szállítják ki a márka jéghideg sörét a rászorulóknak – szinte ingyenesen. Csak azért szinte, mert a delikvenseknek a hűvös Grolsch-ért cserébe oda kell adniuk a meleg sörüket a futároknak. Viszont annyit válthatnak, amennyit csak akarnak és pár perc leforgása alatt meg is kaphatják a hűsítőt.
 
Az ötlet nagyon jó, hiszen amellett, hogy ténylegesen jót tesznek az emberekkel, erősen befolyásolhatják a márkapreferenciát is. Így talán majd olyanok is kipróbálják, akik eddig nem éreztek rá különösebb késztetést. Maga a szolgáltatás pedig virálisan, szájról szájra terjedt, így rengeteg holland hallott róla. A praktikus kis gerillaakció jó szolgálatot fog tenni az ottani sörkedvelőknek, különösen most, hogy bejutottak a döntőbe. Fel kell kötniük a gatyájukat vasárnap a futároknak!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr932685256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása