Politikusok vs. Rockerek

Az elmúlt évben az olaszországi politikai elit több balhéban volt benne, mint korábban bármikor.  A városvezetők, a helyi kormányzók és a miniszterelnök, Silvio Berlusconi is folyton belekeveredett valamilyen botrányba – aminek rendszerint köze volt a szexhez, droghoz vagy prostitúcióhoz. Úgy tűnik, hogy a politikusok átvették azoknak a szerepét, akiket ténylegesen megilletne az ilyesfajta viselkedés, azaz a rockerekét – legalábbis ezt állítja az olasz Rolling Stone Magazin.
 
Éppen ezért egy különösen ostorozó reklámmal szólítják fel ezeket a – lelkük mélyén vadorzó – zenészeket, hogy vegyék vissza azt, ami őket illeti. Mindez persze az olvasóknak is szól, hiszen az ő rajongásuk a legfőbb motiváló erő a művészeknek. Ébredjenek hát a rockerek!!!! 

A film Ezüst Oroszlánt kapott.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr122685254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása