Borotválkozó homoszexuális puma

Igen, tudjuk, hogy kicsit szenzációhajhászra sikerült a post címe, de higgyétek el, nem túloztunk. A gyümölcsleveket forgalmazó francia Orangina legújabb reklámfilmjéről beszélünk, amiben tényleg egy borotválkozó pumát láthattok, aki narancslevet használ aftershave-ként – ráadásul a jelenet végén  (teljesen érthetetlenül) egy homoszexuális utalás is tovább bonyolítja a filmet. A reklámot betiltották a francia tévék, de a videómegosztókon szárnyra kapott, és megállíthatatlanul terjed. Az emberek nagy része persze nem tudja hova tenni a látottakat, de mi megpróbáltunk utánajárni a dolgoknak.

 

Kiderült, hogy az Orangina mindig is híres volt a groteszk, szinte már emészthetetlen reklámjairól, amik közül sokban hasonló furcsaságok történnek. (Állítólag valahol samponnak, rúzsnak vagy mosószernek használják a terméket.) Az emberi tulajdonságokkal felruházott állatok is rendre megjelennek a spotokban, legyen szó domina-párducról, női ruciban vihogó hiénáról vagy görkorcsolyázó zsiráfról.
 
2008-ban is egy elég "eredeti" filmmel próbálták népszerűsíteni magukat, ám – nem meglepő módon – az is kiverte a biztosítékot a nézőknél. Akkor a tangában táncoló medve és a bikinis őzike pikáns erdei kalandja, míg egy sokkal korábbi spotban a láncfűrészes üdítő  támadása borzolta fel a kedélyeket.

 

Szóval mindezek tükrében elég szolidnak mondható ez a legújabb film, ami lényegében  passzol az eddig kialakított irányhoz. Most már csak azt a végső simogatást nem értjük, hiszen nem ad hozzá semmit a történethez. Az igaz, hogy Franciaországban manapság nem félnek beszélni a homoszexualitásról, de itt akkor sem látjuk értelmét – kivéve, hogy így sokkal több homofób emberhez  eljutott. Nektek mi a véleményetek róla?

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr652685244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása