Görkorizz serpenyőben

Azoknak, akik netán nem tudnák: a héten zajlik a Cannes-i Reklámfesztivál, a legismertebb reklámverseny a világon, több tízezer nevezett alkotással, évente nagyságrendileg 10.000 körüli résztvevővel, konferencia előadásokkal, szemináriumokkal, kiállításokkal és sok-sok körítéssel.
 
A győzteseket már elkezdték kihirdetni, így mostanra 6 kategóriában kaptak díjakat az ügynökségek. Köztük van az alant látható ambient akció is, amelyet a sanghaji Leo Burnett készített a konyhai felszereléseket forgalmazó Supor-nak, és ami Bronz Oroszlánt kapott a „Promo & Activation” kategóriában. 
 
Az ügynökség feladata az volt, hogy felhívja az emberek figyelmét a Supor anti-ragadós serpenyőire. A különleges akcióban garnélaráknak, malacnak, tojásnak, répának és halnak öltözött görkorcsolyások trükköztek egy wokká alakított félcsőben, amelyet sanghaji bevásárlóközpontok közelében állítottak fel. A föl-le ugráló görkorisok megmutatták a termékígéretet, ami annyira meggyőző volt, hogy az eladások 20%-al megnőttek – ezzel is bizonyítva a reklám méltó helyét a kategóriában.
 
Nekünk is nagyon tetszik az akció, amely a győzelme óta futótűzként terjed a szakmai blogokban és portálokon. Ti mit gondoltok róla? 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr292685238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása