Videópályázat a Red Bull-tól

A Red Bull X-Fighters a világ legnagyobb és leglátványosabb freestyle motocross-sorozata, amit idén először rendeznek meg Londonban. Ám ahhoz, hogy megfelelő hírverést érjék el, az energiagyártó és médiapartnere, a Dave egy videópályázatot indított.  A feladat: 30 másodperces, ultramegaszuper mash-up film készítése, amit a letölthető képi anyagból kell összevágni. A videónak tükröznie kell a magas energiatartalmat, amely mind az X-Fighters-re, mind a Red Bull-ra egyaránt érvényes. A győztes videóját felrakják a Dave honlapjára és lejátsszák a nagy eseményen, amire még VIP jegyeket is küldenek a szerencsésnek.
 
Ez a közösségi videósdí manapság egyre népszerűbb – számtalan márka használja külföldön és idehaza is – hiszen tökéletes lehet a márkafanok aktivizálására, a buzz fokozására és a márkázott tartalom előállítására/terjesztésére. Persze ehhez valami nagyon jó ötlettel kell előállni, ami kitűnik ebből zajból. A Red Bull kampányának ez talán még sikerült, de azért kíváncsiak lennénk, hogy hány pályázat fog érkezni.  

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr222685234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása