Gerillareklám transzvesztitáknak

Ötletes gerillaakcióra bukkantunk a világhálón, amely kifejezetten a transzvesztitákat szólítja meg. Bár a reklám pici, az ölet mégis óriási, hiszen rendkívül költséghatékonyan és kreatívan népszerűsíti a hirdetőt, egy online fehérneműboltot, ahol többek közt ilyen sokkoló darabokat árulnak a férfiaknak. (Figyelem, csak erős idegzetűek kattintsanak a linkre!!!)
 
Az akcióért felelős Spring ügynökség a kanadai szórakozóhelyek mellékhelységeit díszítette fel ezekkel az apró szoknyákkal, amiken ott állt a webcím. A kampány sikeresnek mondható, hiszen az akció után rengeteg ember látogatott el a honlapra – kár, hogy a Google Analytics nem tudta megállapítani a szexuális beállítottságukat.
 
Ettől függetlenül sikerült buzzt generálniuk, ami többet ért bármilyen hagyományos ATL reklámnál.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr652685226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása