Szenvedjenek a melegek is!

Meglehetősen csavaros történettel próbálja maga mellé állítani az embereket egy melegjogi szervezet, amely a kaliforniai Proposition 8 rendeletet bírálja. (Ez a rendelet tiltja az azonos neműek házasságát.)
 
A sztori látszólag a Prop8-et támogató emberek pártján áll, hiszen a házasság élethosszig tartó nyűgeiről szól – amit a melegeknek is át kéne élniük. Hiszen a kezdeti lángolás után nem sokkal elkezdődnek a tipikus problémák: viták és nézetkülönbségek, elhízás és csökkenő szexuális érdeklődés. A vége pedig – mint sok heteroszexuális párnál – valószínűleg válás lesz. "Ha nem ért egyet a homoszexuális életstílussal, támogassa a Prop8 hatályon kívül helyezését, hogy a melegeknek is össze kelljen házasodniuk, mint nekünk." - mondja a spot végén a narrátor.
 
A rövidfilmben az Apple reklámokból ismert Justin Long játssza az egyik főszerepet, párja pedig Mike White, a forgatókönyvíró. A zseniális színészi játék és az élethű szituációk olyannyira jól sikerültek, hogy Youtube-on két nap leforgása alatt máris 230 ezren nézték meg a filmet. Kíváncsiak lennénk, hogy vajon hányan fogják ezután meggondolni magukat az ellenzők táborából!

UPDATE: A jó öreg Youtube letiltotta a filmet. Gratulálunk neki.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr722685223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása