Hol van a pedó?

„Ártatlanság veszélyben” címmel indított printkampányt egy pedofil-ellenes nonprofit szervezet, amelynek eltökélt szándéka, hogy felhívja az emberek figyelmét az Amerikában kószáló ragadozókra, akik bárhol és bármikor lecsaphatnak az ártatlan gyermekekre.
 
A reklámok a közismert „Hol van Waldo?” nevű játékra hasonlítanak, így itt is meg kell találnunk a nyüzsgő emberáradatban a célszemélyt, jelen esetben a pedofilokat. Nincs könnyű dolgunk, hiszen – ahogy azt a printek is sugallják – a pedók jól álcázzák magukat, beleolvadnak a tömegbe. Csak arra várnak, hogy szem elől tévesszük a gyereket és máris lecsapnak, bárhol is legyünk.
 
 A kampány a felnőtteken keresztül szeretné megszólítani a gyerekeket, így mindegyik kreatívon ott van a felhívás: „Beszélj a gyerekednek a ragadozó jeleiről!” Az egyetlen probléma, hogy ezeken a képeken mi nem találtunk jeleket és pedofilra emlékeztető egyedeket (kivéve az első képen, de az is határeset), így nem vagyunk benne biztosak, hogy tényleg vannak-e rajta.  
 
Persze így is lenne értelme a kampánynak, hiszen pont az sugallja, hogy rendkívül nehéz kiszúrni őket – bár innentől kezdve csak még rémisztőbb a helyzet, hiszen hogyan tudnánk így megvédeni a srácokat az enyves kezektől? Erre a problémára próbál némileg választ adni a szervezet honlapja, ahol kaphatunk egy kis információt a molesztált gyermekek magatartásáról, viselkedési szokásairól és egyéb tüneteiről.
 
Ettől függetlenül arra kérünk benneteket, hogy próbáljátok megtalálni a pedót a képeken, hátha közös erővel sikerül lebuktatnunk a gazembereket!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr342685214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása