Falat gyönyörködtető színek

Manapság a nagyobb márkák szinte egytől egyig valamilyen társadalmi célú ügy mellé állnak a kommunikációjukban – és így az sokszor több emberhez eljut, mint egy átlagos, pusztán  a fogyaszt öszöntző reklámkampány. A festékgyártó Dulux is így tett és létrehozta a Let’s Colour Project-et, aminek keretein belül átszínezik az egész világot: Rio de Janeiro, Jodhpur, London és Párizs lepusztult városnegyedeinek szürke és kopott épületeit festették át a lelkes jelentkezőkkel és a helyi közösség tagjaival együtt.
 
Ez az akció persze nemcsak a helyieknek és a lepukkant épületeknek, hanem a Duluxnak is rendkívül hasznos volt, hiszen az átszínezésekről készült egy remek montázs-reklámfilm, melyet Adam Berg rendezett és, ami biztosan körbe fogja járni a világot. A felgyorsított jelenetek, a falat gyönyörködtető színek és a gyönyörű zene emlékezetes perceket fog szerezni minden nézőnek.
 
A projektnek persze ezzel nincs vége, bárki csatlakozhat a jó ügyhöz microsite-on, hogy újabb és újabb falak születhessenek újjá. Vajon Budapestre mikor jönnek?

Update: Idehaza is elindul a kezdeményezés. További infó a változtasdmeg.hu-n. 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr852685208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása