Játszótér felnőtteknek

A McDonald's kommunikációjában mindig is fontos szerepet játszottak a gyerekek – néha túlságosan is – akik idővel viszont felnőttek és elfelejtették mennyi móka és kacagás várt rájuk, ahányszor csak elmentek a családdal a gyorsétterembe. Hiszen számos Mekiben van  gyereksarok, játszótér és csupa jópofa szórakozási lehetőség, amit a kicsik kipróbálhatnak, de mi van a felnőttekkel?  Ők hol tudnak szórakozni?

Erre a problémára talált megoldást az ausztrál McDonald's és a DDB Sydney reklámügynökség, amikor játszóteret építettek Sydney egyik forgalmas terén a felnőtteknek. Mint az a videóból is kiderül, külön kellett legyártani a megfelelő méretű csúszdákat, hintákat és egyéb szórakoztató alkalmatosságokat, amiket az öltönyös és kosztümös felnőttek úgy élveztek, mintha megint 8 évesek lennének. Öröm nézni, ahogy hatalmas lelkesedéssel bolondoznak, mely után remélhetőleg elmennek a legközelebbi Mekibe és jól bekajálnak.

Ötletes kis – vagyis nagy – ambient fogás a márkától, amely a felnőtteknek is újra megadja az "I'm loving it" életérzést. Kipróbálnánk mi is!
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr152685207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása