Ettél már fagyit hullámvasúton?

Ha idáig nem tetted meg, ezután se próbálkozz vele, mert olyan csúnyán járhatsz, mint az alant látható vírusvideó szereplői, akik a Cadbury legújabb kampánya kedvéért egy bitang jó hullámvasúton próbálták elfogyasztani a jeges finomságot. Öröm nézni, ahogy a krémes arcú lányok visítoznak, miközben a szájukba tömködik a fagyit.
 
A kisfilm – nem meglepően – a márka Flake 99 nevű fagylaltját, illetve egy hozzá tartozó microsite-ot népszerűsít. IceCreamLand nagyon színes és nagyon funky. Az apró sziget megannyi vizuális geget, élményt és persze hasznos információt tartogat a látogatók számára. Külön élmény rajta ŰrCsacsi, aki nagyon érzi a ritmust a honlaphoz készített, egyedi hangzásvilágú zenében.
 
Az dolog persze be van kapcsolva a főbb közösségi hálókra (Facebook, Twitter, Youtube), így garantáltan terjedni fog a híre. Nem egy eget rengető kampányról van szó, de mindenképpen érdemes pár percet szánni rá az életünkből. 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr102685188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása