Orgazmus navigációs rendszer

A Nokia Hollandiában is elindította tehetségkutató versenyét, amiben elszántan keresi az Ország Navigációs Hangját. A – közelmúltban nálunk is megrendezett – játékban bárki indulhat, aki valamilyen furcsa oknál fogva késztetést érez arra, hogy hangjával irányítsa az embereket a Nokia telefonokon keresztül.
 
Ellentétben a hazai kampánnyal, a hollandok egy rakás vírusfilmmel is népszerűsítik a versenyt, amiben őrültebbnél őrültebb jelentkezők mutatják meg "tehetségüket". Van aki beatboxol, van aki káromkodik és van aki katonatiszt módjára üvöltözik navigálás közben – ezzel is sokkolva a 3 fős zsűrit, akik sejtésünk szerint ottani celebek lehetnek.
 
Az itt látható videókon Vanessa és Herman fantasztikus képességeit csodálhatjátok meg. Vanessa a testi örömök hangjaival, Herman pedig zseniális muzikalitásával teszi szebbé napunkat. Nézzétek meg a többit is! Vannak sokkal jobbak is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr82685167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása