A Philips filmverseny döntősei

- Mi az?
- Egy unikornis.
- Sosem láttam még ilyen közelről.
- Gyönyörű.
- Tünés innen!
- Tünés!
- Sajnálom.
 
Mindössze ezt a pár mondatot használhatták fel azok a vállalkozó kedvű rendezők, akik beneveztek a Philips filmkészítő versenyére, amely a márka legújabb, Cinema nevű tévéjét népszerűsíti. A téma szabadon választható volt, mindössze annyi volt a feltétel, hogy a film maximum 3-4 perces és szélesvásznú legyen.
 
A versenyre beküldött 45 alkotás között volt dráma, akció, animáció, sci-fi és thriller, valamint olyan helyszíneken forgatták őket, mint Uruguay, London, Moszkva, Kína és Dél-Afrika. A megmérettetés végső győztese – melyet maga Ridley Scott fog kiválasztani – az alant lévő 5,döntőbe jutott pályamű közül fog kikerülni. A szerencsés nyertes egy Cinema tévével, illetve egy egyhetes tanulmányúttal fog gazdagodni, amit az RSA (Ridley Scott Associates) csapatával tölthet Londonban, Hong Kongban, Los Angelesben és New Yorkban.
 
A kampányhoz tartozik egy korrekt Facebook oldal is, ahol rengeteg érdekes infót és interjúkat olvashattok. Jó szórakozást a filmekhez!

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr652685154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása