Összeturmixolt iPad

Az utóbbi napokban a csapból is az iPad folyt, hiszen elkezdték árulni a csodamasinát az Egyesült Államokban. A különféle tesztek és élménybeszámolók sok mindent elárultak a készülékről, ám egyvalamire mindezidáig nem kaptunk választ: vajon össze lehet turmixolni?
 
A zseniális marketingkommunikációt űző Blendtec legújabb „Will it blend?” filmjében erre a fontos kérdésre is fény derül. Aki netán nem hallott még erről a műsorról, annak eláruljuk, hogy a Tom Dickinson, a show házigazdája bármit összeturmixol, amit elé raknak: Rubik kockát, iPhone-t, csirkét, súlyzót, fényképezőgépet, Ford alakatrészeket, golflabdát, stb. – ezzel is bemutatva a turmixgép lenyűgöző erejét.
 
Ezúttal az iPad gyűlölők (és a kíváncsiak) élvezhetik, ahogy először kettétöri, majd darabokra aprítja az Apple legújabb üdvöskéjét az őrült showman. Figyelem, ha lenne olyan hülye közöttetek, aki ezt ki szeretné otthon próbálni...az nyugodtan tegye meg! :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr452685151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása