Felmosó-polip, toalett-kacsa, üvegtisztító-rája

A környezetbarát termékeket forgalmazó Natures Organics elindította első kampányát a „Föld választása” nevű termékcsaládjához, amely otthoni tisztítószerekből áll. A 20 évvel ezelőtt alapított ausztrál vállalat elkötelezett híve a természet megóvásának, így spotjukban is ezt kívánják erősíteni.
 
A negatív példákat bemutató filmben sokféle bántalmazott állatot láthatunk: tengericsillagot a mosogatóban, ráját a zuhanyzóban, kacsát a vécében, remeterákot a kádban és polipot a felmosó vödörben. „Ne kínozzuk a tengeri életet!” – szól az üzenet.
 
A filmet és a kampányt a CHE Melbourne reklámügynökség készítette, és állításuk szerint egyetlen állatot sem bántottak a forgatás során – mivel gumiból készült bábokat, illetve CGI technikát használtak.
 
Manapság egyre nagyobb divat a márkáknál a társadalmi célú kommunikáció beágyazása a fogyasztói kampányokba, amire ez film is tökéletes példa. Mi szeretjük. 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr502685148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása