Baszott Pokol – a sör

Az Európai Unió védjegy hatósága engedélyezte egy német sörgyártó cégnek, hogy „Fucking Hell” néven forgalmazza söreit. Mindezt azért sikerült elérniük, mert bebizonyították, hogy Ausztriában létezik egy Fucinkg nevű település, amelynek számos utcáját is Fucking-nak neveztek el – csak, hogy az emberek baszottul tudják merre járnak.
 
A város polgármester, Franz Meindl persze nem túlzottan örül a döntésnek, főleg mivel nincs is sörkészítő üzemük és nem is terveznek beruházni egyre. A Fucking-tól mintegy 48 percre lévő Wank (lefordítva: maszturbál) Fogadó tulajdonosa azt üzeni a polgármesternek, hogy inkább örülnie kéne ennek a hírverésnek és a város előnyére fordítania azt. (Hát igen, a szerencsétlenekről maximum egy síkosítót nevezhetnek el...)
 
Az biztos, hogy mi megkóstolnánk majd egy Baszott Poklot, így aki netán Németországban jár, az hozzon nekünk egyet! :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr92685149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása