Kell egy kis áramszünet

Bizonyára hallottátok már, hogy idén március 27-én (szombaton) lesz a Föld Órája, amikor is Mongóliától Argentínáig, az Északi-sarktól az Antarktiszig, a Cook-szigetektől Oroszországig kihunynak városok fényei egy teljes órára. A WWF idehaza is nagy lelkesedéssel népszerűsíti az akciót, melynek keretein belül egy hatalmas „dob-partival” lepi meg a Budai várban az egybegyűlt közönséget. (E sorok írója is lehet, hogy ott fogja püfölni a kongáit.)
 
A világméretű sötétséghez persze készült egy reklámfilm is, melyet a közkedvelt stop-motion technikával készített a The Viral Factory. Láttunk már jobbat is, de azért mindenképpen elismerésre méltó és látványos alkotásról van szó. Nézzétek meg és ne feledjétek: kell egy kis áramszünet! 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr962685137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása