A világ legérdekesebb férfija

Tagadhatatlan, hogy az elmúlt években kialakult egy Chuck Norris kultusz, amely az egész világon szedi az áldozatait. A Facebookon például 31 ezer ember rajong a mesterért, aki  már megpróbált elszámolni a végtelenig, és sikerült neki, kétszer. Képességei nem ismernek határt, egyre csak gyűlnek az újabb és újabb tények, melyek bizonyítják, hogy ő a világ legtökösebb embere. Vagy mégsem?
 
Ha lenne Chuck-nak ellenfele, tutira ez a férfi lenne. A magát csak „A világ legérdekesebb férfija” névvel aposztrofáló pasas több kalandot élt át egy unalmas csütörtökön, mint Chuck Norris egész életében.  Legalábbis ezt szerette volna velünk elhitetni a söröket forgalmazó Dos Equis, amelynek az Euro RSCG készítette legújabb reklámkampányát.
 
Ami tény az tény, nagyon viccesre sikerültek a spotok, hiszen jók a szövegek és meggyőzőek a képek. Hősünkről tucatnyi „archív” felvételt láthatunk, melyeken hol medvecsapdát hatástalanít, hol majmokkal úszkál egy befagyott tóban. A szinte végtelennek tűnő videók azonban több mint humoros gegek – tanítások is egyben. Sok mindent megtudhatunk ugyanis a karrierépítésről, a nőkről, a pénzről, a bulikról, a görkorcsolyázásról és persze a sörről is.
 
Íme, néhány tény a férfiról:
 
A rendőrök sokszor kihallgatják, de csak azért mert érdekes figura.
A múzeumokban hozzányúlhat a kiállított tárgyakhoz.
Tud franciául beszélni, oroszul.
Az anyján lévő tetoválás így szól: „Fiam”
Nem félne megmutatni a nőies oldalát, ha lenne neki.
Az idegenek megkérték, hogy rajtuk végezzen kísérleteket.
 
Többek közt ilyen és még ennél is jobb szövegeket hallhattok, ha végigböngészitek a videókat a Youtube-on.  

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr482685134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása