Foci a szavannán

Nem kell nagy focirajongónak lennünk ahhoz, hogy értékeljük a legújabb Pepsi MAX reklámfilmet, amelyben olyan futballsztárok szerepelnek, mint Lionel Messi, Thierry Henry, Diddier Drogba, Frank Lampard és Fernando Torres.
 
Az Afrikában játszódó kellemes hangulatú spotban a srácok megmutatják, miként fociznak egy helyi csapat ellen, akik tökéletesen kihasználják a "hazai pálya" előnyeit. A filmben a focisták mellett egy másik sztár, Akon is feltűnik, akinek „Oh Africa” című száma hallható a nagy mérkőzés alatt.
 

A film csak az egyik eleme a márka „Testfesték” című kampányának, amelyben a játékosok színes oldalát mutatták meg az embereknek. „Ebben az évben olyan kampányt akartunk készíteni, amiben a világ legjobb játékosai egy kicsit különlegesebben jelennek meg. A print anyagok a modern látványt ötvöztük a tradicionális elemekkel, ezzel is megmutatva a játékosok egyedi szenvedélyét a sport iránt.” – mondta Ahmed Abdel-Karim, a Pepsi MAX angliai marketingigazgatója.
 
 
A kampány nem titkoltan a 2010-es afrikai foci Világbajnokság apropójából készült, melyre azonban a Coca-Colának van kizárólagos szponzorációs szerződése. Úgy tűnik megelőzték őket, kíváncsian várjuk, hogy ők mivel rukkolnak elő.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr742685119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása