Playboy casting

Hölgyeim, itt az alkalom, hogy Playboy címlapra kerüljetek! Ha szeretnétek, hogy  otthonotokban, a számítógép előtt készüljön rólatok egy igényes fotósorozat, nincs más dolgotok, mint ellátogatni a Casting Playboy oldalára, ahol egy profi fotós instrukciói alapján pózolhattok. És csak rajtatok múlik, hogy mennyit mutattok.
 
Miről van szó? Az argentin Nyuszis magazin legújabb víruskampányáról, amely fantasztikusan használja ki az internet és a közösségi média erejét. A bevállalós hölgyeknek csupán egy webkamerára van szükségük, és máris úgy érezhetik magukat, mintha egy profi műteremben lennének, profi stábbal. Ha elkészült a fotósorozat, ki lehet válogatni a legjobbakat, amiket aztán a barátok és a netezők is pontozhatnak. És csak most jön a java: a következő argentin Playmate az lesz, aki a legtöbb voksot kapja. Innentől kezdve már túlnő az akció egy egyszerű kis reklámon, casting lesz belőle, aminek komoly tétje és motiváló ereje van.
 
Amellett, hogy a kampány zseniálisan vegyíti a közösségi és vírus funkciókat, az is külön öröm számunkra, hogy a webkamerát is használja. Hiszen manapság már egyre több embernek van ilyen szerkezete (laptopokban már alaptartozék), így ha elég jó a kreatív ötlet, a megcélzottak be fogják kapcsolni. Kíváncsian várjuk, hány jelentkező akad, illetve, hogy mennyit mutatnak majd meg magukból.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr32685090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása