Varázslat óriásplakáton

Szinte mesébe illő történet, hogy egy online időjárás jelentő honlapnak óriásplakátjai legyenek szerte egy városban. Ráadásul nem is átlagos, hanem kreatív és egyedi, az emberek számára élményt nyújtó óriásplakátjai.
 
Ez az idehaza elképzelhetetlennek tűnő megjelenés Új-Zélandon nagyon is valóságos, hiszen az ország egyik időjárás jelentő portálja, a Metservice kétféle reklámmal is jelen van a városokban. Mindkettő üzenete az, hogy ha előre tervezel (megnézed milyen idő lesz), akkor még egy esős és szeles nap is varázslatos lehet. A hangsúly a varázslatoson van, hiszen ilyen élményben lesz részünk, amikor megpillantjuk az izgő-mozgó plakátokat, melyeket ezek a természeti erők irányítanak. Az egyik plakáton több száz szélforgó, a másikon pedig vízimalmok keltik életre az üzenetet, amely garantáltan megmarad minden járókelő fejében.
 
A kampányt a Y&R Wellington készítette és a Metservice honlapjának megújulásával egy időben indította el. Kár, hogy csak ennyit csináltak belőle, szívesen megnéztünk volna például egy havas és egy tornádós verziót is!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr302684824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2010.01.20. 16:33:44

ez nagyon tetszik! Bár itthon tuti 2perc alatt szétszerelnék...

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2010.01.20. 17:31:04

@Kontárblog: Ezert kell jo magasra tenni a hirdetest.

Nekem nem tetszik.

kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! · http://www.kitvalasztanal.hu 2010.01.20. 18:47:28

@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: Hungarisztában semmit sem lehet elég magasra tenni, hogy szét ne szereljék.

A szelesnél miért nem raktak ki valami szlogent a színekből? Nem lett volna úgy nagyobb reklám értéke?

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2010.01.20. 22:09:33

zsír, csak nálunk nemhogy nem érdemes reklámozni a meteorológiát , érdemesebb lenne mélyen hallgatni felőle :D, úgyhogy marad a Fastum gél:)

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2010.01.21. 09:24:10

@SueSue: Teljesen egyetértek. Nálunk max. olyat csinálhatnának, hogy egy random generátor találomra kiír valamit, aztán vagy bejön, vagy nem. :D
süti beállítások módosítása