Élménhajsza – Vak focisták

Szórakoztató virusfilmet és hozzá kapcsolódó online kampányt indított útjára a sportjátékokat forgalmazó EA Sports, mely a FIFA10 nevű focis játékát szerette volna kicsit népszerűsíteni.
 
A „Bekötött Szemű Dekázó Verseny” című videóban – mint azt a neve is mutatja – bekötött szemmel dekáznak olyan nagy futball sztárok, mint Xavi, Benzema, Walcott, Mandanda, Cahill, Lewandowski, Dzsudzsák, Schweinsteiger és Ronaldinho. Meglepő módon, egyiknek sem sikerül túl jól a labdazsonglőrködés, sőt, teljesen olyanok, mint ha most értek volna életükben először labdához. Persze pont ez volt a célja az EA Sportsnak, akik emlékeztetni szerették volna az embereket, hogy a profik, foci drukkerek és futball játékosok mind egyenlők és, hogy a foci mindig is egy játékos, mindenki által űzhető sport marad.
 
És ezek nem csak üres szavak, hiszen a Youtube-on indított Vak-deka Channel-re bárki feltöltheti a dekázós videóját és akár legyőzheti a világ legjobbjait. De addig is, nézzétek meg a vírusvideót, amiben kedvenceink bénáznak és amiben Ronaldinho aratja le végül a babérokat. Vajon miért? :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr112684802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Omyg 2009.12.16. 12:08:50

Ez milyen már?? :) Olyanok, mint a 8 éves keresztfiam a pöttyös labdával. :D
Ronaldinho meg láma. :D:D

Adrant 2009.12.16. 12:10:10

Be kéne iratkozniuk Obi Van-hoz egy kis gyakorlásra...persze leeresztett rostéllyal. :P

rusty 2009.12.17. 20:40:27

Azért Dzsidzsák nevét illene tudni leírni... :)

Egyébként tetszik a reklám, ötletes...

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2009.12.18. 09:45:13

Helyesen írtam,Dzsudzsak. :P

Kobaljov 2009.12.21. 13:50:48

@ad-renalin: Ha már magyar blog akkor talán mehetne az ékezetes Dzsudzsák is..
süti beállítások módosítása