Túl késő, Windows 7

Az Apple és a Microsoft közti háború már jó ideje zajlik, és ez az ellenségeskedés felhasználói szinten is gyakran megmutatkozik. Ez pedig sokszor kapóra jön a márkáknak, hiszen egy fanatikus user által indított támadás egy fillérbe sem kerül, ráadásul még sikeresebb is lehet, mint egy hagyományos reklámkampány.
 
A harc színtere természetesen az internet, ahol a másik fikázása és földbe döngölése egyszerűen kivitelezhető. Itt van például az alant lévő videó, melyet egy bizonyos Tobuscus nevű „Youtube parodista” készített a Microsoft ellen. A OneRepublic feat. Timberland - Too Late to Apologize című sláger alapján készült paródia humorosan küldi el az anyjába a Vistát és a Windows 7-et – mind vizuálisan, mind verbálisan.
 
A film vírus szempontból példaértékű, hiszen kevesebb, mint egy hónap alatt 250 ezer ember látta a Youtube-on.  És ez az ingyen hírverés rendkívül jól jön az Apple-nek, különösen most, amikor mindenki a Windows 7-től várja a csodát.

 

Azért kíváncsiak lennénk, hogy mennyire volt benne a dologban az Apple keze. Ha csak egy laptopot ajánlottak Toby-nak a produkcióért, már akkor is megérte a dolog.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr332684778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lord_M_ 2011.09.28. 12:22:15

No igen, a popup hiba XP-s, a kékhalál meg 9x széria. Amúgy minden "rendben" van. :) amúgy jó a cucc...

www.youtube.com/watch?v=Qc4JbzPqups
süti beállítások módosítása