Cupido-t szitává lövik

Valószínűleg mindenki látott már életében legalább egy olyan reklámot, amiben Cupido játssza a főszerepet – legyen az egy pufók kisfiú vagy éppen egy dagadt férfi. A reklámosok e közkedvelt figurája szinte bármikor bevethető, jól alkalmazkodik mindenféle termékhez és szolgáltatáshoz, egyszóval univerzális szupersztár. (Ha van a szerelemnek némi köze az eladni kívánt márkához, akkor pedig egyenesen kötelező a kreatívok tarsolyában.)
 
Ez a római mitológiai alak – akit Amornak is szoktak hívni – mindig akkor bukkan fel, amikor a legkevésbé számítunk rá. Láthatatlan nyila száll a levegőben, megcélozva szívünk, s csak mosolyunkból és remegő lábainkból érezzük, hogy célba talált. Abban a reklámban, ahol Cupido szerepel, szinte biztosan „eldördül” legalább egy ilyen nyíl.
 
Kivételt képez e szabály alól az alant lévő reklámfilm, melyben szegényke nem épp a kellő fogadtatásban részesül, s így képtelen elvégezni misszióját. Az online társ- és szexpartner kereső Scor.dk meglepően humoros filmjének üzenete az, hogy a partnerünk megtalálásához, nem feltétlenül éri meg Cupidora várni – hiszen lehet, hogy épp szitává lőtték a helyi jardok és a vegyeskereskedés kínai eladója.
 
A filmben a sztori és a remek színészi alakítások mellett a zene is teljesen el lett találva, így bátran kijelenthetjük, hogy kifogástalan munkát végeztek a Robert/Boisen & Like-Minded ügynökség munkatársai. Provokatív stílusával és korhatárosnak tűnő jeleneteivel tökéletesen passzol az online szerelem nyílára vágyók célcsoportjához.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr202684776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Omyg 2009.11.17. 13:16:27

Zseniális színészi játék, mind Cupido, mint a kínai csóka részéről. 5/5
süti beállítások módosítása