Fontos a jó szín

Festéknek reklámfilmet készíteni talán az egyik leghálásabb feladat, hiszen temérdek irányba el lehet vinni a történetet, amelyben a hangsúly lehet akár a tartósságon, a könnyű használaton, a színek kavalkádján, a környezeti hatások tűrésén, vagy csak pusztán a látványon.
 
Az alant lévő film egy kicsit különbözik a felsoroltaktól, mert szigorúan csak egyvalamit kommunikál: nem mindegy, hogy milyen a szín. Ez az elsőre elcsépeltnek tűnő üzenet azonban rendkívül ügyesen és egyszerűen van tálalva, és a legjobb benne, hogy egy darab ecsetet, festékes vödröt vagy mosolygó embert nem látni benne.
 
Bár kicsit távolinak tűnhet a filmben mutatott jelenet a festékektől, mégis pont emiatt lesz emlékezetes és szórakoztató. Nem lőjük le előre a poént, nézzétek meg a videót!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr712684742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alibabaesanegyvenhattyu · http://autostat.hu/markakereskedesek-szervizek 2009.10.09. 11:30:44

:):) A vörös cica, fekete cica.

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2009.10.09. 15:25:25

hát ez elég bmeg:)

boibo 2009.10.12. 23:20:33

:D ez jó volt!
süti beállítások módosítása