Őrült művészfilmek

Az idén októberben megrendezésre kerülő Vancuveri Nemzetközi Filmfesztiválon garantáltan különleges alkotásokat láthatnak majd a filmfanatikusok. Az viszont már koránt sem biztos, hogy ezekben a történetekben jól kidolgozott karakterek, érdekes helyzetek vagy megkapó párbeszédek lesznek. A többségük inkább elvont és értelmetlen szituációkat fog ábrázolni, melyekben olykor még a feliratok is rosszak lesznek. Talán nem fogod élvezni, sőt nem is fogod érteni őket, de mindenképpen egy kihívást nyújtanak majd számodra.
 
Nagyjából erre az őszinte vallomásra vannak kihegyezve az eseményhez készített reklámszpotok, melyekből egyből is készített a vancuveri TBWA. „Nyitott elme ajánlott” – szól a headline, amely már a reklámfilmek megtekintéséhez is igencsak ajánlott!
 
Az angolul kevésbé tudó olvasóinknak egy kis segítséget nyújtunk a filmek alatt. (Vigyázat, a fordítás nem biztos, hogy mindig tökéletes!)

 

„A következő filmben szexuális tartalmú jelenetek lehetnek… Vagy olyan jelenetek, amiktől megkérdőjelezheted a saját szexuális identitásod… Vagy olyanok, amitől annak a szexuális identitását kérdőjelezheted meg, aki a filmet ajánlotta… Vagy mindez egyben… És még egy állat is szerepelhet benne... Nyitott elme ajánlott”
 

 „A következő film zavaró jeleneteket tartalmazhat… Vagy olyan jeleneteket, amik összezavarhatnak… Tartalmazhat egy nevetségesen nem odaillő táncjelenetet… És egy olyan önkényesen megálmodott végkifejletet is, ami szinte zseniális… Szinte zseniális… Nyitott elme ajánlott”
 

 „A következő film feliratos jeleneteket tartalmazhat… Vagy olyan jeleneteket, amikben valamilyen gonosz oknál fogva nincsenek feliratok… Vagy olyanok, amikben a felirat hülyének állítja be a szereplőket… Vagy olyan feliratos jeleneteket, ahol az a gyanús érzésünk támadhat, hogy lemaradunk valamiről… Nyitott elme ajánlott.”
 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr462684741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása