Kutyamalac, cápamadár és a többiek

Súlyosan génmanipulált reklámokat indított útnak a Converse, hiszen legújabb kampányukban olyan furcsa kreatúrákat láthatunk, mint a sivatagi-oroszlánpatkány, a kutyamalac, a cápamadár vagy a birkamacska. Ezek a meglehetősen szokatlan alkotások a ConverseOne.com oldalra vezetnek, ahol további vicces és elfajzott élőlényeket láthatunk. (Vannak interaktív képek is!)
A ruházati márka egyébként ezzel a kampánnyal próbálja szimbolizálni legújabb online szolgáltatását, mellyel a netezők egyéni cipőket készíthetnek, majd rendelhetnek meg maguknak a honlapról. Az biztos, hogy a mutáns kutyahal, a küklopsz-kutya és birka-srácok után ismét bővült egyel a torzszülöttek népes reklámtábora.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr942684731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása