Footbull egy bikával

Imádjuk azokat a vírusvideókat, amelyekről már az első másodpercben kiderül, hogy nem valóságos szituációt örökítnek meg, hanem egy gondosan felépített és megrendezett koreográfiát adnak elő. Hiszen az ilyen filmeknél nem kell azon agyalunk, hogy vajon mi fog történni a képernyőn, kapásból tudjuk majd, hogy valami látványosat és/vagy szokatlant fogunk látni.
 
Nincs ez másképp az alant lévő videónál sem, amelyben már a kamerába bámuló fiatalember látványából és a feltűnően rázkódó kamerából rájöhetünk, hogy ennek bizony vírusszaga van. Jelen esetben azonban ezt nem is bánjuk, hiszen az azt követő másfél percben rendkívül szórakoztató élményben lesz részünk. (Kivéve a Petásoknak…)
 
Az akrobatikus elemekben és futball trükkökben gazdag filmben ugyanis három jóbarát lopódzik be egy bikaviadal stadionba, hogy a "véletlenül" ottfelejtett bikával focizzanak egy picit az alkonyatban. Bár a film végén nincs explicit módon megjelenítve a reklámozó, a megadott url-t követve eljuthatunk a felbujtóhoz, a Sonyhoz.
 
A szórakoztatóelektronikai világmárka ezzel a vírusvideóval és a hozzá tartozó microsite-tal pórbálja meg beharangozni a Twilight Football nevű rendezvénysorozatát, melynek során 7 lenyűgöző helyszínen 7 különösen speciális futballmeccs veszi kezdetét. A szürkületben megrendezett mérkőzéseken fogják demonstrálni, hogyan rögzíti az Exmor R™ CMOS-érzékelő technológiája gyenge megvilágítás mellett is hihetetlen részletességgel a mozgalmas jeleneteket – ami az egyik legnagyobb kihívás a digitális fényképezés terén. A 2009. szeptember 22-én kezdődő eseményre jegyeket és szállást is lehet foglalni az oldalon, így a kalandvágyó fotósok és videósok garantálhatják maguknak a jó témát.
 
Mindent egybevetve, remek és kerek kis kampányról van szó, amely ügyesen viszi hírét ennek az újfajta technológiának, ami reményeink szerint legalább annyira jól fog működni a felhasználók kezében, mint ebben a videóban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr512684730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adrant 2009.09.17. 12:27:36

Tényleg látványos és szórakoztató, bár nekem nem jött át, hogy szürkületben készítették a videót... Vagy tényleg ennyire jó a kamera?? :D

CsigaBige · http://szepvilag.blog.hu 2009.09.17. 15:09:46

Hát, szeretnek veszélyesen élni...de tényleg nem rossz.

Oligan (törölt) 2009.09.17. 15:50:28

Éppen itt volt az ideje, hogy a Sony is bepróbálkozzon már egy fényképezős vírussal. A Samsung az utóbbi időben eléggé elhúzott e tekintetben...
Nekem tetszik az egész kampány, körítéssel, honlappal, rendezvénnyel együtt. 5/5 :)

Omyg 2009.09.17. 16:32:12

Látni párszor, hogy van trükk a dologban, de amúgy egész ügyesen van megcsinálva. Hiteles. :-)

Libikóka · http://www.minerva-szki.hu/szakkepzesek/ugyintezo-titkar.php 2009.09.17. 18:05:17

hehe:D
én azért kipróbálnám a magyar válogatotton élőben ezt az edzésmódot:D
süti beállítások módosítása