Ken Block ismét csapatja

Visszatért a rallyautók királya, a driftelés császára, Ken Block, akit ezúttal a Collin McRae: Dirt2 nevű videójátékhoz kértek fel egy könnyed kis infotainment videóra. A DC Shoes alapítója, valamint a Subaru aktív pilótája a játék hivatalos silverstone-i bemutatóján vitte el egy körre a játékosokat, akik hol sikongatva, hol vihogva ülték végig a „laza tempójú” bemutatót.

Ken korábban már készített hasonló videókat, ám ezekben nem voltak civilek. A vírusként terjedő filmben lopva be vannak csempészve jelenetek a játékból, illetve magát a tesztelést is láthatjuk, így a termék megfelelő hangsúlyt kap. A kedvenc jelenetünk 2:46-nál látható, ahol is egy szempillantás alatt visító kislány lesz az egyik magabiztos jelentkezőből…

Jó szórakozást!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr542684728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása