Naomi Campbell leszarja az állatokat

Tizenöt évvel azután, hogy 4 másik szupermodellel részt vett a PETA anti-szőrme kampányban, Naomi Campbell nem bírt ellenállni a kísértésnek és hátat fordított prémes kis barátainak. A 39 éves sztár lett ugyanis a reklámarca Dennis Basso legújabb kollekciójának, melyben megnyúzott állattetemek adják a ruhák különlegességét (és méregdrága árát).
 
„Úgy éreztem, hogy túl messze mentek a PETÁSOK, ezért úgy döntöttem, hogy többé már nem akarok része lenni a kampánynak” – mondta Naomi, akit a világsajtóban Sir Paul McCartney exfelesége, Heather Mills egy hipokritának nevezett. Valljuk be, az állatvédő szervezetnek tényleg vannak furcsa húzásai, de az „I’d rather go naked, than wear fur” kampányuk egészen normális és elismerésre méltó.
 
Az igazi magyarázat valószínűleg inkább az, hogy Naominak egyszerűen kellett a pénz és a sajtóvisszhang, hiszen csillaga lassan leáldozóban van, így mindent meg kell tennie a népszerűsége érdekében. A printek ezen kívül semmi másra nem jók, hiszen nincs bennük semmi különlegesség, újszerűség, eredetiség, csak halott állatok.
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr122684721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2009.09.02. 23:04:29

Ez tipikusan az a ' van az a pénz, amiért korpásodik a hajam ' eset...

A petával kapcsolatban nekem pozitív a véleményem, ez
www.peta.org/cooking-mama/index.asp
a játék pl szerintem kifejezetten aranyos:)
süti beállítások módosítása