Ha nem lennének háborúk...

Képzeljük el azt az utópiát, ahol véget ér a kegyetlen gyilkolás és az értelmetlen háború. Ahol nem halnak meg katonák ezrei, és ahol az emberek békében élhetnek egymás mellett. Egy ilyen világban nem lenne szükség fegyverekre, vadászgépekre, sem anyahajókra.  De vajon mihez kezdenénk akkor ezekkel az eszközökkel?
 
Akinek nincs ereje ilyen magasztos dolgokon filozofálgatni, az nézze meg a spanyol JWT két spotját, melyekben boldog és vidám alternatívákat kínálnak ezeknek a hasznavehetetlen gyilkológépeknek. A World March for Peace békeszervezet számára készült kampány úgy támad, ahogy a legjobban tud: humorral.
 
Az első részben egy fantasztikus utazási lehetőséggel kecsegtetnek egy anyahajón, mellyel olyan egzotikus helyekre utazhatunk, mint a Perzsa-öböl, Irán, vagy Észak-Korea.  A kellemes latin house muzsika és a szépen búgó női hang telitalálat, amitől még a legkeményebb militarista fanatikusok is megenyhülhetnek egy pillanatra.
 
A második filmben egy kevésbé ötletes, ámbár vicces lehetőséget láthatunk a vadászgépek kiaknázására. A taxiként működő járművekkel egy szempillantás alatt a kívánt célállomásra érhetünk, ráadásul még a dugóban sem kell araszolnunk. Az egyetlen hátránya, hogy ha rosszul viselkedünk, a pilóta egy mozdulattal katapultálhat minket.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr632684717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ivanhoe 2009.08.28. 15:36:38

Nem rossz, de abból a pénzből amennyiből egy ilyen anyahajót építenek inkább vegyenek lélegeztetőgépeket vagy fordítsák a pénzt őssejt- és AIDS kutatásra.

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2009.08.31. 10:41:01

Tartozik a kampányhoz még két print is, melyek gyakorlatilag a filmeket próbálják meg bemutatni:
ads.chiquiworld.com/2009/08/31/the-world-march-for-peace/

miezitt (törölt) 2009.09.09. 16:51:42

vót egy konyv regen, minek a tortenete egy ilyan vilagban jatszodott (a jovoben), es ott a vadaszgepekkel kergetozosdit jatszottak nagykozonseg elott. jau vout!
süti beállítások módosítása