Vándorló kontinensek

Idestova száz éve szembesültünk először azzal, hogy a legállandóbbnak vélt dolog, a Föld,  nagyon is változik. Jószerivel nincs egyetlen pontja sem, ami ne mozdulna, araszolna valamerre a talpunk alatt. E gigászi tömegek folytonos vándorlásának gondolata olyan hihetetlen volt, hogy széleskörű elfogadásához fél évszázadnak kellett eltelnie.
 
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (IOC) most pedig egy látványos és szórakoztató animációs filmmel mutatja be, milyen is az, ha ismét összeállnak ezek a hatalmas földdarabok. A Cole & Weber által készített spot, melynek neve „Újra együtt” a kampány első része, amihez szeptembertől print változatok és egy online része is kapcsolódni fog.
 
Felmerülhet bennünk a kérdés, hogy vajon mi késztethette a bizottságot arra, hogy két Olimpia között is népszerűsítse magát? A válasz egyszerű, de végül is érthető: szeretnének izgalmat és érdeklődést kelteni a „szünetben” is, hogy 2012-re sokkal nagyobb érdeklődéssel kezdődjön ez az izgalmas világverseny.
 
Annyi biztos, hogy egy nagyon igényes és összehúzó film született. 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr502684714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása