A világ első emberi szintetizátora

Érdekes reklámfogásra szánta el magát a skót származású producer/énekes Calvin Harris, akinek legújabb nagylemeze a napokban fog megjelenni. Az album névadó nótája, a „Ready For The Weekend” már fent kering a Youtube-on, de a 25 éves zenész úgy döntött, hogy ad még egy plusz löketet neki, és elkészíti az emberi szintetizátorokból álló remixét is, amely a Viral Video charton 3 nap alatt a 4. helyezésig kúszott fel.
 
Harris tudja, mitől döglik a légy, így a dobok, a basszus és a szinti megszólaltatására csinos hölgyeket kért fel, akik nagy élvezettel – és meglepően ügyesen – játsszák a slágergyanús nótát. Nem vitás, hogy ez az egész csak egy jópofa vicc, de mivel tökéletesen beleillik a vírusfilmek táborába, abszolút eléri a célját.
 
Az albumról egyébként tavasszal egy beharangozó szám már No. 1 lett Nagy-Britanniában, úgyhogy vélhetően a teljes korong is nagy siker lesz. Harris pedig egyre keresettebb név, és nem véletlenül akar vele dolgozni Dizzee Rascal és Kylie Minogue után más is, mint például Katy Perry. Annyi biztos, hogy tanulhatnának tőle egy kis marketinget…

Update: A zene ezzel a technológiával lett elkészítve.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr402684709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adrant 2009.08.14. 16:16:27

This is some awsome wicked shit, man! :)

Oligan (törölt) 2009.08.14. 16:32:14

Nem rossz kis vírus, a zene is jó. Respect 4 Harris!
süti beállítások módosítása