Deszkások, celebek, Nike

Mint minden sportszereket forgalmazó vállalat, a Nike is rendkívül nagy előszeretettel képviselteti reklámkampányaiban az ismert embereket és sportolókat, hogy ezáltal is növelje márkájának ismertségét és szeretetét. Celebek, zenészek, focisták, kosarasok, futók…sorolhatnánk míg el nem kopik a billentyűzet. Az utóbbi időben viszont már az extrém sportolók is egyre gyakrabban ütik fel a fejüket reklámjaikban, hiszen nem elhanyagolható az a napról-napra bővülő snowboardos, deszkás és görkoris szcéna, akik bálványként tisztelik ezeket az embereket.
 
Legújabb reklámfilmjükben – melyet a Nike Skateboarding termékcsaládhoz készítettek – 4 db ismert sztár bukkan fel. Két világhírű deszkás, Paul Rodrigez és Eric Koston, egy igazi raplegenda, Ice Cube, valamint az NBA egyik legnagyobb fenegyereke, Kobe Bryant szerepel a közel 2 perces (hosszabb verzió) spotban.
 
A hangulat, a zene, a képek és a vágások, mind azt a szubkultúrát hivatottak szórakoztatni, akik maguk is nap mint nap koptatják a rámpákat, a padokat és az aszfaltot (a zsarus jelenet különösen passzol). Nem meglepő, hogy a kellemes kis videóban Ice Cube laza nótája adja az alapot, melynek címe végül a reklám projektneve is lett egyben: „Today was good day”, azaz „Jó nap volt a mai”.  Szerintünk is.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr272684697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Oligan (törölt) 2009.08.03. 14:24:15

Ez tényleg nagyon eltalálta a hangulatot. Pont ilyen érzés, amikor néha elmegyek görkorival krúzolni a városba. :o)
Ha nem is a zsaruk, de be szoktak szólni néha nekem is.
Ice Cube meg zsírfeka állatjó. :-)
süti beállítások módosítása