Simon mondja: kukurikúúú

Philips nemrégiben piacra dobott egy terméket, amellyel eltökélt szándéka, hogy leváltsa a hagyományos ébresztőórákat. Ezek a régi, idegesítő masinák azért lettek anno feltalálva, hogy kordában tartsák a nappali/éjjeli életritmusunkat, melyek alapvetően a nap mozgásához igazodnak. A hanggal működő órák többnyire a frászt hozzák a használóra, aki a reggeli szívkalapáláson túl, sok jót nem kap tőle. A Philips Wake Up Light egy olyan kis találmány, amely a napfelkeltét szimulálja, s így a szemhéjunkon át ébreszt a fény simogató segítségével. (A fény olyan jelet küld az agynak, ami leállítja a melatonin hormon termelődést, ezáltal elősegíti a szervezet ébredését.)
Most, hogy túl vagyunk a technológiai és biológiai részleteken, engedjétek meg, hogy bemutassuk a Philips legújabb vírusvideóját, amelyet egy vidéki farmon vettek fel Simonnal, a kakassal. Philipsék kíváncsiak voltak, hogy vajon képes-e egy Wake Up Light helyettesíteni a napot és kukorékolásra késztetni Simont. Hogy vajon sikerül-e a kísérlet, az a videóból kiderül.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr512684685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása