Alacsony telefonszámla, boldog szülők

Mindig megdobogtatja kicsi kiberszívünket, ha egy sablonoktól mentes, merész megközelítéssel találkozhatunk egy reklámfilmben. Ez különösen igaz akkor, ha egy telekommunikációval foglalkozó multi spotjáról van szó, ahol – valljuk be – többnyire elég lagymatag és ötletszegény alkotások születnek. Humor ide vagy oda, a túlnyomórészt lifestyle megközelítésű filmekben inkább a végére teszik a „csattanót” és kevésbé a helyzetkomikumra építenek – persze ha egyáltalán van benne szellemesség.
 
Tökéletes ellenpéldája ennek a Universal Mobile által készített 40 másodperces szösszenet, ahol már az első harmadban jókat kacaghatunk a nem mindennapi szituáción. Nem lövöm le a poént, a lényeg annyi, hogy ha a telefonszámla alacsony, a szülők is nagyon de nagyon boldogak lesznek. 
 
Lehet, hogy a szpot nem olyan trendi és színes, mint a hazánkban nemrégiben megújított dzsúszos subbrand, mégis szinte biztos, hogy sokkal jobban telibe találja a fiatalokat, akiket a vizuális trendek és az életérzés sugallásán kívül, a humorral lehet a leginkább megfogni.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr422684683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Oligan (törölt) 2009.07.16. 10:19:32

Ez nagyon szimpatikus reklám. :-)
0:14-nél mikor a srác húzza a nadrágot a lábával az eszméletlen jó jelenet. Sokszor tényleg az ilyen kis részelemek tesznek jóvá egy spotot, még ha sokszor látom akkor is tetszik.
Ami a dzsúzt illeti: fogalmam sincs, hogy miért tették azt, amit. A filmjük nagyon nem tetszik, az új logójuktól meg egyenesen rosszul vagyok. :S
süti beállítások módosítása