Reptéri invázió

A flashmobok manapság egyre divatosabbá váltak, ez tény. A spontanitás, meglepődött emberek és a nagy létszámú résztvevő mindig emlékezetessé teszi az akciót, melyet a rafinált reklámosok az interneten még tovább terjeszthetnek. Elég ha csak a legutóbbi T-Mobile megmozdulásra gondolunk, ahol több ezer ember gyűlt össze a Trafalgar Squre-en, hogy elénekeljen egy nótát. Élmény a helyszínen, élmény a képernyő előtt.
Talán ezért döntött úgy a Sky HDTV, hogy ilyen spottal rukkol elő, ami azonban csak külsőre flashmob, legbelül gondosan megtervezett reklámfilm. Ezzel a mázzal viszont pont megölték azt, amitől jóvá válik egy ilyen produkció. Bár látni meglepődött arcokat és egy rakat statisztát, a végeredmény mégis egy felemás torzszülött, ami jópofa, de mégsem az igazi.
Mindezek ellenére a kreatív koncepció és a kivitelezés megérdemel 2 percet az életünkből, így szívből ajánlom, hogy nézzétek meg ezt a kis hibridet!

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr322684657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása